“این بدیهی است که فردا خیلی زیبا خواهد بود اگر در راه پیشرفت و تکامل کنار هم باشیم.”
🔻دویچکده به چه منظور تاسیس شد ؟
فقدان یک دوست و همراه دلسوز در این راه مارا بر آن داشت تا:
باتوجه به شنیدین درد و دل اکثر زبان آموزان و بنا به نیت قلبی خود با آگاهی از ساختار و چگونگی تدریس زبان آلمانی و همچنین وجود عشقی سرشار نسبت به جویندگان علم و حمایت از یکایک کسانی که به نوبهای علاقه به خواندن این زبان دارند، تصمیم بر ایجاد بستری همچون “دویچکده” گرفتیم.
🔹 اسم دویچکده بدون هیچ فکر قبلی، جوششی غیر منتظره بود که به دل ما نشست.
این اسم متشکل از دو بخش دویچ به معنای “آلمانی” و کده به معنای “خانه یا سرا” است. بدین سبب شعار ما خانواده آلمانی من (“Meine deutsche Familie “) قرار گرفت.
🔹 ما هموارهه مشتاق و علاقمند به ارائه خدمات مورد درخواست شما هستیم.
نیاز هایتان را با ما در میان بگذارید, تیم دویچکده برای هر یک از شما بهترین ساختار تحصیلی متناسب با شرایط شما را تدارک خواهد دید.
ما که هستیم؟
🔰پس از سال ها تلاش و کوشش در حوزه یادگیری زبان المانی و اتمام دورهی یادگیری این زبان غنی مجال تدریس و استفاده از دانش و مهارت خود را پیدا کردیم. شناخت فراز و نشیب های این حوزه ما را بران داشت، تا قدمی کارامد در راستای تسهیل روند یادگیری این زبان با استفاده از تجربههای خود برای تمامی زبان آموزان عزیز به برداریم.
داستان ما
حکایت ما داستان دو دوست است که با شوق و اشتیاق مسیر یادگیری زبان آلمانی را طی میکردند. فرصتی دست داد تا این زبان زیبا را تدریس کنیم. با ذهنی نوآور و خلاق، برای ارتقای کیفیت تدریس خود، اقدام به تهیه فایلهای دیجیتال اختصاصی متناسب با روشهای نوین آموزشی نمودیم. همهگیری ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری کلاسهای حضوری، ما را بر آن داشت تا به تهیه و تألیف فایلهای دیجیتال منسجم روی آوریم. این امر به ما کمک کرد تا با کیفیت بهتر و شیوهای مؤثرتر به تدریس بپردازیم. علاقه ما به انتقال دانش و ارادت به عدالت در تقسیم امکان یادگیری دانش بر همگان با یکدیگر همراه شد تا امکانی را فراهم آوریم تا هیچ کس به دلیل مشکلات مالی، حتی به صورت موقت از رویاها و اهداف خود دست نکشد. با توجه به اثر گذاری شیوه آموزشمان، تصمیم گرفتیم به منظور ادای دین خویش به تمامی کسانی که در مسیر زندگیشان علاقمند به یادگیری زبان آلمانی هستند، مجموعهای متراکم از آموزشهای جامع خلق کنیم تا همگان بتوانند از آن بهرهمند شوند و ما نیز صمیمانه و همدل پشتیبان یادگیرندگان باشیم. حاصل این سفر و مسیر، خلق کتابی به نام “دویچکده” بوده است.